Franšiza TEENLIFTING® Platizme

Franšizu TEENLIFTING® Platizme moguće je kupiti u Republici Hrvatskoj i u inozemstvu.

Franšiza primatelju franšize omogućuje brži rast i razvoj poslovanja uz niži iznos angažiranog kapitala. Za poduzetnike početnike franšiza omogućava korištenje znanja, iskustva i brenda davatelja franšize, a za uspješna poduzeća znači potencijal dodatnog rasta. Franšiza također znači da primatelj franšize dobiva sigurnost, definirane troškove, podršku i uigrani sustav koji je prebolio sve „dječje bolesti”. TEENLIFTING® je izvrsna prilika za investiranje, s provjerenom uslugom i brzim povratom investicije.

 

Što franšiza uključuje?

Broj franšizoprimaca je ograničen pri čemu se dobiva na jedinstvenosti i ekskluzivnosti. Uz pravo korištenja brenda i zaštićene metode franšiza uključuje:

POSLOVNO ISKUSTVO I PODRŠKU

POSLOVNO ISKUSTVO I PODRŠKU

Prenošenje poslovnog iskustva.

TRENING I VOĐENJE POSLOVANJA

TRENING I VOĐENJE POSLOVANJA

Trening osoblja i vođenje početka poslovanja

MARKETINŠKU PODRŠKU

MARKETINŠKU PODRŠKU

Prisutnost na web stranici i marketinški materijali.

TEHNOLOŠKU PODRŠKU

TEHNOLOŠKU PODRŠKU

Stimulatore TEENLIFTING® i TEENLIFTING® elektrode

TEENLIFTING

Jedna od prednosti koju nudimo franšizoprimcima je veća efikasnost i ušteda na njihovom i klijentovom vremenu jer istovremeno mogu odrađivati TEENLIFTING Platizme i većinu ostalih usluga koje nude.

Franšizoprimci mogu biti:

1. Kozmetički saloni

Uvođenjem tretmana TEENLIFTING Platizme proširujete asortiman usluga njege lica i nudite klijentima jedinstveni tretman s vrhunskim rezultatima što dovodi do povećanja broja klijenata i proširenja posla.

2. Stomatološke ordinacije

TEENLIFTING-om Platizme nudite pacijentima jedinstveni tretman jačanja kostiju lica i mišića čeljusnog zgloba ugodnim tretmanom prirodnog pomlađivanja lica, vrata,podbratka, obraza i usta.

3. Wellnes i spa centri

Učinite svoje goste još zadovoljnijima i mlađima uz ugodan tretman TEENLIFTING Platizme za pomlađivanje lica, vrata, podbratka, obraza i usta.

4. Poliklinike

Povećajte kvalitetu i proširite asortiman svojih usluga TEENLIFTING-om Platizme - jedinstvenom metodom pomlađivanja elektrostimulacijom mišića Platizme.

5. Fitness centri

Jedinstvenim fitness tretmanom TEENLIFTING Platizme oblikujte, učvrstite i pomladite klijentima lice, vrat, podbradak, obraze i usta uz povećanje kvalitete i proširenje asortimana svojih usluga.

6. Frizerski saloni

Uz njegu kose, istovremeno, ponudite svojim klijentima ugodan tretman TEENLIFTING Platizme za pomlađivanje lica, vrata, podbratka, obraza i usta te povećajte kvalitetu i proširite asortiman svojih usluga.

Zašto izabrat franšizu TEENLIFTING® Platizme?

Metode za smanjenje podbratka dostupne na tržištu su: radiofrekvencija podbratka, laserski treman podbratka, kirurški zahvat uklanjanja podbratka. TEENLIFTING® platizme se razlikuje od svih navedenih metoda jer jedini djeluje i na mišić i na kožu istovremenu šta pospješuje i zdravlje osobe te nije bolan. Na  svjetskom tržištu ovo je jedinstvena metoda jer koristi specijalno oblikovane elektrode za stimulaciju velikih grupa mišića. Izvodi se uređajem i elektrodama za elektrostimulaciju mišića i akupunkturnih točaka. Elektrostimulacijom se trenira mišić Platizme kao što se trenira mišić trbuha kada čovjek vježba trbušnjake.
Uz nestajanje podbratka smanjuje se i višak kože na vratu, smanjuju se nazolabijalne bore zajedno sa oblikovanjem i podizanjem obraza.
Broj franšizoprimaca po gradu je ograničen pri čemu se dobiva na ekskluzivnosti TEENLIFTING-a te nema međusobne konkurencije.

Postanite dio TEENLIFTING priče!

Ukoliko ste zainteresirani pošaljite nam poruku a mi ćemo Vas kontaktirati što je prije moguće!

Ime i prezime*

Ime firme*

Grad*

Broj telefona*

Email*

*Obavezna polja