josipa_lisac_nasla_se_u_strujnom_krugu

Josipa Lisac (60) Našla se u strujnom krugu

Josipa Lisac ima bogato iskustvo ne samo na pozornici, nego i u kozmetici i tretmanima, a lani se zaljubila u teenlifting. Ono što je najljepše kod ovih tretmana jest da nakon njih možete slobodno izaći na sunce, nije potreban ni dan oporavka, nema masnica, pucanja kapilara ili kratkotrajnih ožiljaka od uboda iglom kao u nekim drugim tretmanima. lli, kako je to rekla dr. Sanja Gošović kod koje redovito na strujni obred dolazi naša glazbena diva Josipa Lisac, tretmane možete raditi i  na suncu. – lzgledam bolje nego prije 10 godina.

Kad gledam starije fotografije primjećujem da je nešto drugačije, ali to nisu godine!- otkrila je Lisac koja se u 60. godini života zaljubila u teenlifting.  Oduvijek je veliku brigu posvećivala njezi, čak se i sama šali da je “pomalo fanatik”, no ništa je dosada nije oduševilo kao teenlifting. – Kada pomisliš na njegu, uvijek prvo pomisliš na dubinsku njegu kože, no, ako su mišići opušteni, onda nam je i koža opuštena.

Teenlifting mi je otkrio da postoje voljni i bezvoljni mišići, njih tisuće i tisuće, pa sada radim na svojoj muskulaturi, na tonusu čitavog tijela – rekla je Lisac. Podsjetimo, to su tretmani elektrostimulacije mišića po patentiranoj metodi dr. Sanje Gošović. Elektrode,naime,”šije” sama i prilagođuje svakoj skupini mišića i a onda i klijentu, ili češće klijentici. To je, zapravo, “ručni rad” na nečijem licu i tijelu bez kirurškog noža. -Kad se izvodi tretman, u isto se vrijeme radi i lice i tijelo, odnosno svi mišići istodobno – opisala je dr. Gošović.

Njezina redovita klijentica Josipa Lisac opisuje kakav je osjećaj “pod strujom”. – Od glave do pete strujni krugovi…Sve je vibriralo i osjećala sam se fantastično! – ispričalaje pjevačica. Dodala je da se rezultati, ovisno o stupnju atrofije mišića, primjećuju odmah a svakim se dodatnim tretmanom tijelo mijenja na bolje. Ona je pak prvo primjetila da joj obrve stoje drugačije. – Nakon što sam se vidjela uzviknula sam: ‘Ajme, pa nešto je prekrasno!’, jer se vidi nešto drugačije i ljepše na tvome licu, primjerice obrve su mi bile podignutije – povjerila se diva. Josipa Lisac, u to nema sumnje, izgleda mnogo mlađe, kako sama kaže, njezine su godine nešto što nema veze s njom. -To su samo neke brojke na mom rodnom listu – rekla je. Savjetovala je žene neka ne očekuju da će godine nebrige oko tijela riješiti jednim tretmanom, kao i da se najbolji rezultati postižu u kombinaciji s drugim tretmanima.

Moglo bi Vam se svidjeti